суботу, 8 жовтня 2016 р.

Вітаю всіх)
Останнім часом мене по-особливому зацікавив штампінг, хочеться його додати майже  в кожну роботу. Тому, побачивши, що набирається команда, в чудовий, завжди надихаючий блог Cherrylana , я  швиденько користуюсь нагодою і подаю свою заявочку)


Отже, про себе) Я живу в Борисполі, з чоловіком маємо трьох діток. Люблю декілька видів творчості, але найбільше скрап та малювати. Скрапбукінг люблю за безкінечні можливості, безліч матеріалів, різноманітність стилів та за велике задоволення від самого процесу.
Серед скрапматеріалу , як згадувала вище, особлива моя любов - це штампи. Люблю їх за те, що з ними можна творити дива. Я обожнюю їх розфарбовувати, адже ефект чарівний, просто штампувати різними кольорами, а ембросінг, взагалі, робить з ними дивні речі! Застосовую штампики в різних стилях це і мікс-медіа, ботаніка, шеббі, CAS - стиль, який мене зацікавив  та починаю освоювати.

А зараз хочу показати свої улюблені роботи з використанням штампінгу:

 1. Моя остання робота - це скетчбук, де я планую малювати ботанічні скетчі.








2. Тежик з прозорою основою


3. Листівочка - спогад про літо



4. Небесний кит, виконаний на полотні 


5. Сонячна листівка


Моя мрія - стати частинкою ДК,  для мене - це нові можливості, новий досвід, креативність, робота в команді,  нові знайомства, нова  порція натхнення, надихати своїми роботами інших...

Дуже дякую за увагу, дякую Cherrylana designs за можливість бути в ДК! І бажаю собі успіху)








2 коментарі: