пʼятницю, 5 серпня 2016 р.

Привіт!

А ви дивитесь вночі на зоряне небо? Особисто я люблю спостерігати за небом, особливо влітку. А зараз під кінець літа воно особливо чарівне та вабить своєю красою та таємницями. Люблю слухати небо... слухати, як падають зорі та стиглі яблука в саду... і просто тишу.
Вдивляючись у всесвіт, моя  уява намалювала небесного кита, що пливе серед небесних тіл та світил, такий величний, такий казковий і... ніби чути його гучну пісню... 









А коли б мені довелось скористатися машиною часу, то мабуть я перемістилася б в той час де по небу пливуть кити, а зорі освічують їм шлях, де дитинсво... і все це стає спражнім і реальним... Тому з цією роботою хочу взяти участь в завданні "Машина времени" від блогу "Скрапбукинг с ЕК"
А ще коли жара, то хочеться прохолоди і ми з нетерпінням чекаємо вечір, коли небо покривається зорями та таємницями і віє приємною свіжістю) Тому з цим зоряним, прохолодним небом ще хочу взяти участь в завданні "Жара" від блогу cherrylana. Обов"язковий елемент - штампи присутній, це квіти, які я розфарбувала)

І в завданні "Mixed media" від блогу "Храни воспоминания"



13 коментарів:

  1. Яка неймовірна захоплююча краса!!! Обожнюю небо, космос, зорі і китів:))) Дуже-дуже подобається робота!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Фантастика!!! я правильно понимаю - это холст? Я в восторге! этот кит милашка, и читая ваши слова сразу нарисовала и себе такого плывущего по небу... и сетка из созвездий, и цветочная композиция добавляет интереса и чувственной насыщенности... Здорово! Спасибо, что творите такую красоту с нами! ДК Cherrylana Designs!

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже класна робота! Неперевершено! Дуже дякуємо за участь у завданні блогу Cherrylana Designs!

    ВідповістиВидалити
  4. Очень волшебно!Кит в цветах, плывущий по небесному океану - потрясающе! Спасибо от ДК Храни воспоминания

    ВідповістиВидалити
  5. Потрясающая работа, мне она так запала в душу, что заходила к Вам сюда неоднократно! Кит великолепен, а цвета такие глубокие, что работа кажется волшебной! :) Спасибо, что творите вместе с блогом "Храни Воспоминания"!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибо большое, Даша! Так приятно читать ваш комментарий)

      Видалити
  6. Так, дiйсно тема дуже цiкава, та може вмiстити в себе навiть кита з дитинства). Дякую за участь в завданнi вiд Скрап-ЕК, дуже цiкава робота!!!

    ВідповістиВидалити