пʼятницю, 29 квітня 2016 р.

А я з новою роботою) Цю манюню намалювала на замовлення, замовниця щаслива. В цій роботі захотілось багато жовтого кольору. Помічаю, що малюючи використовую деякі прийоми, компоновку і т. д. скрапу. Думаю мої роботи в цьому ще кращі) А ще останнім часом мене веселить така фраза: "В любой непонятной ситуации РИСУЙ")))


четвер, 28 квітня 2016 р.

Вітаю всіх)
Сьогодні закінчила малювати портрет ось такої юної красуні. Він поїде в далеку сонячну Грузію. Дівчинку зобразила пастелями на форматі А3. Останнім часом маю три замовлення на портрети. Це перше) А ще моя сестра зробила мені сьогодні день, вона пообіцяла мені подарувати набір пастельних олівців. Я так про них мріяла! І вона вирішила виконати бажання мого серця)))
Останнім часом більше малюю і вже скучила за скрапом) Ручки сверблять взяти участь в різних завданнях... Ну, може викрою час для цього в перервах між)))
Отже, дівчина-краса)


неділю, 24 квітня 2016 р.

Всім привіт!
АТСоманія доторкнулась і мене) Зробила дві серії "Акварельні почуття" та "Космос". Повинна сказати, що АТС так захопливо робити... "Акварельні почуття" дівчатка вже розібрали (лишила одну для себе), одразу зробила наступну серію "Космос". Деякі ще є в наявності. Кому цікаво - звертайтесь) радо обміняюсь. В планах ще багато серій)

суботу, 23 квітня 2016 р.

Вітаю!
Краса та чарівність чорного кольору... Чому б і ні! Створилась ось така листівочка. Сяй! Екстравагантності чорному кольору додав глітер, блиск паєток... Цю листівку робила по завданню. Дуже мені подобається творити по завданнях, це тренує бути в певних рамках, готує до замоволень, адже в замовника є теж певні побажання і їх потрібно виконати.




пʼятницю, 22 квітня 2016 р.

Вітаю дорогий гість мого блогу!
Сьогодні пост про піони) Насадила в своєму саду декілька кущів піонів. Зовсім скоро вони зацвітуть та милуватимуть око своєю красою та ще ближче донесуть весну до серця... Як я люблю ці квіти! Тому не можу їх не малювати) Акварелька, кремовий листок з тисненням льон а4

четвер, 21 квітня 2016 р.

Вітаю!
Весна прийшла! Знову пробую себе в мікс-медіа, це так цікаво та захопливо! Намалювалась пташечка, яка гарно всілась на гілку з квітами))) Міксмедіа для мене це додаткова можливість поєднати малюнок з скрапом, додаткова можливість поексперементувати.  Полотен маю багато, тож творити не перетворити))) Робота на полотні розміром 15*15, малювала акрилом, спреями, також використала медіум, текстурну пасту та багато декору)


середу, 20 квітня 2016 р.

Ось таку посилочку я отримала від Нужної Каті) Тут багато-багато вирубок, деякі з них вже використала (пізніше покажу в блозі нову роботу на полотні), чіпи, мережива, квіти,  та інший декор, шоколад та мила листівочка! Дуже дякую Каті за подарунки та привітання) Теж вітаю всіх з наступаючим святом Великодня, бажаю побільше світлих та позитивних моментів!

понеділок, 18 квітня 2016 р.

Вітаю гостей мого блогу)
Давно я ним не займалась, не додавала публікацій, але останнім часом почала більше освоювати свій блог. Хочу показати альбом, який творила для моєї мами. Робила з особливим трепетом, кожну фотку, побиту часом, обрамила вінтажним декором, хотіла щоб вони збереглись довше. В альбомчику фото мами, її батьків, сестри та брата, друзів та рідних... Створюючи цей альбом вдивлялась в обличчя рідних... ці фото мають особливий шарм і дуже дорогі для мене. Мама була в величезному захваті, зберігає його з особливим трепетом та періодично переглядає... Для альбомчика використала папір ТМ "Scrap Мир" "Шебби Леди", хочу відзначити цей папірчик, дуже сподобався в роботі. Ще лежать декілька різних наборів - скоро теж пущу в діло)
















суботу, 16 квітня 2016 р.

Всім доброго та приємного дня)
Вчора цілий день лив дощ, а сьогодні поблискує сонечко та все розквітає та буяє... Погода додає настрою та бажання творити)
Я надихнулась завданням від ТМ "Chip4u" "Крафт+Штампинг" і створила ось таку листівочку. Думаю умови виконала, тут є і крафт, і штампінг та рамочка чіпборд)



Конкурс "Крафт + Штампинг" Март от ТМ "Chip4u"


вівторок, 12 квітня 2016 р.

Всім привіт!!!
Ось і я зібрала пакуночок подарунків для когось особливого в грі-обміні в блозі ТМ "Скрапбукинг с Евгенией Курдибановской" . Надіюсь, те що я приготувала стане в нагоді майстрині, якій я сьогодні планую це все відправити) А також вітаю всіх з скоро прийдешнім святом Світлого Христового Воскресіння! Хоча я католичка і це свято вже відсвяткували), але в нас в сім"ї святкуємо двічі, бо половина сім"ї православна))) отже, думаю, що в цьому є ще більше радості цього свята)))
Спочатку покажу листівочку
А тут матеріал)




неділю, 10 квітня 2016 р.

Вперше малювала портрет пастелями) давно вже хотіла малювати так портрети. А ще тепер дуже мрію про набір пастельних олівців... ммммм. Ось що вийшло пастель+папір=моя чарівна сестричка Свєточка


четвер, 7 квітня 2016 р.

Привіт-привіт)
Надихаючись кольоровою палітрою дошки "Brightness", наміксувала ось таке панно з рудоволосою красунею. На вулиці дощить, а тут різнобарв"я) Панно виконала на полотні акрилом, спреями, текстурною пастою, додала квітів, чіпів, паєток та іншого декору. З полотном вже справу мала (писала олією, акрилом), але подібне роблю вперше. Ну, і думаю далеко не останнє))) Тож до вашої уваги фотки:




Отже, спробую свої сили в завданні  "Brightness" від ТМ "Сhip4u"

вівторок, 5 квітня 2016 р.

Привіт)
Побачивши в подруги репост про пошук талантів в ДК "Chip4u" теж загорілась бажанням туди потрапити. Це моя мрія - бути в ДК! Для цього багато працюю, вчуся. Але ця праця є задоволенням для мене, релаксом))) ТМ "Chip4u" шукає таланти!


Отже, про себе: Мене звати Ліна, творю з дитинства. Спочатку малювала, але з часом почала захоплюватись новими видами творчості. Одним з улюбленихстав скрапбукінг, зараз є основний (найбільше часу присвячую). Серед різного декору віддаю належне місце чіпам, які дуже люблю, маю їх цілу коробочку, адже вони додають особливості роботам. Надхненням для моїх робіт можуть бути якісь моменти, які я емоційно пережила, дива природи, роботи інших майстринь і звісно ж матеріал, перебираючи його чи бачучи в магазині, вже надихаюсь та спішу творити) Ось деякі мої роботи: